Branche Benefits
Registermakelaars in Assurantiën
  •  <h2>Test extra tekst op de slider home
							</h2>


Wij zorgen ervoor dat uw mede- werkers hun pensioenregeling op de juiste waarde inschatten.

U investeert in een kwalitatieve pensioenregeling voor uw medewerkers. Maar waarom wordt de meest kostbare arbeidsvoorwaarde het minst gewaardeerd? Dat heeft met name te maken met onbekendheid met de materie. En daardoor wordt uw financiële investering niet op de juiste waarde ingeschat. Dat kan anders!

Pensioenen

Over pensioen bestaat veel onbegrip. En dat is voor een groot deel terecht. Want waarom moet het allemaal zo moeilijk? Waarom moet het elk jaar anders? Houden die verzekeraars dan nooit op met het versturen van stapels papier? De ene wijziging is nog niet uitgevoerd of de volgende ligt al weer te wachten op uw akkoord. Herkenbaar?
We zijn niet in staat wetswijzigingen (in deze tijden de belangrijkste oorzaak van een aanpassing) voor u tegen te houden. Maar we kunnen u wel adviseren naar aanleiding van zo’n wetswijziging. Hoe zouden uw arbeidsvoorwaarden kunnen/moeten worden gewijzigd. Wat is de (financiële) impact op de pensioenregeling en vooral, wat zijn de alternatieven? Want vergeet u niet: de werkgever en de werknemer bepalen samen hoe de pensioenregeling eruit ziet. Niet de uitvoerder! Die moet alleen maar uitvoeren. Recente wijzigingen suggereren het tegendeel en dat is dat de uitvoerder bepaalt hoe u uw pensioenregeling moet inrichten. Niets is minder waar. Wij houden het graag onafhankelijk. En scheppen duidelijkheid middels een goede communicatie zodat u en uw medewerkers weer door de bomen het bos kunnen zien. Want een pensioenregeling aanpassen is niet het moeilijkste deel van de exercitie. Ervoor zorgen dat uw medewerkers niet afhaken door alle wijzigingen is veel belangrijker. U doet het immers voor hen! En datgene wat u doet wordt steeds belangrijker nu de overheid de pensioenen continu onder het vergrootglas heeft liggen.

Wij zijn ervan overtuigd dat de waardering van uw pensioenregeling begint met begrip. En dat begint weer met kennis. En dat is wat we doen; investeren in kennis. Met geduld voor u en uw medewerkers. Opdat er meer waardering wordt bereikt voor de duurste arbeidsvoorwaarde.


Branche Benefits, als u en uw medewerkers de regie willen hebben over het pensioen.