Branche Benefits
Registermakelaars in Assurantiën
  • <h2>Test extra tekst op de slider home</h2>


Nieuws

Nieuws

Risk Explorer behoort tot de meest innovatieve bedrijven van Nederland!

RISK EXPLORER IN INNOVATIE-ETALAGE VAN KVK 

 

Risk Explorer, de unieke, online risicoanalysetool van Branche Benefits, die vorig jaar werd genomineerd voor de Generali AM Innovatieprijs, heeft een notering binnengesleept in de jaarlijkse MKB Innovatie Top 100, de innovatie-etalage van de Kamer van Koophandel!
 
Op 20 augustus zijn de 100 meest innovatieve bedrijven uit het Nederlandse MKB bekend gemaakt door de Kamer van Koophandel. De lijst bevat uiteenlopende innovaties die zijn beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet en groeipotentie. Bijvoorbeeld: een revolutionaire manier om een patiënt te wassen, hergebruik van toiletpapier, online tuinontwerpprogramma’s en dus ook Risk Explorer.
 
Niets over het hoofd zien
De innovatie van Risk Explorer houdt in dat adviseurs met de risicoanalysetool in dertig minuten een compleet bedrijfs- en risicoprofiel in kaart kunnen brengen. “Verzekeringsadviseurs adviseren nog teveel ‘uit de losse pols’ of uit het hoofd. En daar gaat het fout. Een grondige diepgaande risicoanalyse maak je in deze tijd niet meer uit het hoofd. Met Risk Explorer worden bedrijfsrisico’s op geautomatiseerde wijze geïnventariseerd en geanalyseerd, waarna een compleet (verzekerings)adviesrapport wordt gegenereerd”.
 
Compliment
Ewout Strijker, directeur van zowel Branche Benefits als Risk Explorer is blij met de plek in de lijst. “Dat Risk Explorer ook buiten de intermediaire verzekeringsbranche als een innovatie wordt gezien is voor ons echt een groot compliment. Een innovatie is immers pas een echte innovatie als dit ook door de (eind) klant (lees : bedrijven die met behulp van onze tool worden geanalyseerd) als zodanig wordt ervaren.” Risk Explorer is ontwikkeld door twee gespecialiseerde bedrijven: Branche Benefits en Intrasurance Technology Services.
 
De MKB Innovatie Top 100 is een initiatief van de Kamer van Koophandel en De Financiële Telegraaf in samenwerking met kennispartners als Nyenrode Business Universiteit, Atradius, Capgemini, Rijksdienst voor ondernemend Nederland, TNO, en NLO. Op 1 oktober maakt een jury de exacte notering van elk bedrijf in de MKB Innovatie Top 100 bekend.
 

http://www.mkbinnovatietop100.nl/site/top-100-2015