Branche Benefits
Registermakelaars in Assurantiën
  •  <h2>Test extra tekst op de slider
							home</h2>


Nieuws

Nieuws

Gezocht: (Junior) Account Manager Schade/Inkomen Buitendienst (M/V) regio noord oost en midden Nederland

Wie zijn wij?
Wij zijn de partner op het gebied van risicomanagement. We zijn een innovatieve, resultaatgerichte en dynamische organisatie die de ambitie heeft om een toppositie in de verzekeringsmarkt te bemachtigen.

Wat ga je doen?
Als (Junior) Account Manager Buitendienst krijg je de verantwoording voor het beheren en uitbouwen van een toegewezen cliëntenportefeuille. Je hebt als doel het adviseren over risico’s, verzekeringsoplossingen en het bemiddelen hierin (al dan niet op fee-basis) in de zakelijke markt. Dit doe je op basis van een gestructureerd accountplan, een proactieve klantbenadering, een gedegen verkoopvoorbereiding en door het voeren van efficiënte en effectieve advies- en beheergesprekken, zowel face to face als telefonisch. Je bent ‘eindverantwoordelijk voor klanttevredenheid’ door vlekkeloze advisering en zorgvuldige after sales.

Je taken zijn onder meer:
 Het werven en bezoeken van prospects, alsmede het maken van afspraken met bestaande klanten volgens acquisitie/onderhoudsplanning
 Het maken van afspraken met bestaande cliënten volgens acquisitie/onderhoudsplanning;
 Het geven van totaaladvies aan bestaande cliënten op het gebied van schade/inkomen met ondersteuning van onze software Risk Explorer®;
 Het actualiseren van risicoprofielen van bestaande cliënten met als doel om doorlopend de beste balans te vinden tussen het bewust wel of niet verzekeren van de in kaart gebrachte bedrijfsrisico’s;
 Het vastleggen/rapporteren van de bevindingen tijdens klantenbezoeken;
 Het realiseren van de overeengekomen individuele (financiële) doelstellingen;

Wie ben jij?
Je beschikt over een HBO-werk- en denkniveau aangevuld met de (actuele) vakdiploma’s. Je bent ondernemend, je neemt initiatief en doet er alles aan om doelstellingen te realiseren. Je hebt daarnaast al enige werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent iemand die initiatief neemt en zich verantwoordelijk voelt voor zijn eigen werk. Verder ben je doortastend in je werk, sta je stevig in je schoenen en ben je communicatief vaardig.

Wat bieden wij jou?
 Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden in een groeiende en resultaatgerichte organisatie;
 Een marktconform salaris, dat onder meer afhankelijk is van je opleiding, leeftijd en werkervaring;
 Een goed pakket aan personele verzekeringen/regelingen
 De ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;

Ben je enthousiast geworden?
Dit is de kans om te werken bij een dynamische en gezellig organisatie met korte communicatielijnen, een hands-on mentaliteit en veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ga jij graag deze uitdaging aan? Dan ontvangen we graag jouw krachtige motivatie inclusief CV. Deze kan je mailen naar vanelk@branchebenefits.nl.
Wil je eerst meer informatie naar aanleiding van deze vacature? Dan kan je contact opnemen met Judith van Elk op het telefoonnummer 06-53896162. Wie weet tot binnenkort!