Branche Benefits
Registermakelaars in Assurantiën
  •  <h2>Test extra tekst op de slider
							home</h2>


Nieuws

Nieuws

Ned Inter vergroot (internationale) slagkracht door samenwerking met de Branche Benefits Groep

Ned Inter vergroot (internationale) slagkracht door samenwerking met de Branche Benefits Groep

 

Assen, 13 oktober 2017

_________________________________________________________________________________________

Ned Inter is een gespecialiseerd adviesbedrijf op het gebied van Risk Management en Risicobeheer. Zij heeft een geheel eigen aanpak ontwikkeld en wil hét alternatief zijn voor zakelijke relaties die op zoek zijn naar (meer) professionele dienstverlening op maat. Omdat verzekeringsmanagement bij haar grote cliënten ook vraagt om persoonlijke en (internationaal) hoogwaardige dienstverlening is samenwerking gezocht met Branche Benefits, Registermakelaars in Assurantiën.

 

Onderscheidend vermogen

Ned Inter is gevestigd in Venlo en in 2006 opgericht door Marcel Janssen (oud directeur kantoor Limburg van Calcar). Zij richt zich met een innovatieve aanpak en werkwijze op de (groot) zakelijke markt in Zuid-Nederland. Ned Inter ‘verkoopt geen polissen, maar oplossingen voor risicovraagstukken’. Hoogwaardig en onderscheidend in kwaliteit en diepgang.

Marcel Janssen, CEO Ned Inter: “Wij willen voorop lopen binnen de verzekeringsindustrie op het gebied van Risk Management en Risicobeheer. Onze dienstverlening gaat verder dan uitsluitend ‘verzekeringsdienstverlening’. We zijn eerlijk naar onze klanten over onze beloning die is gebaseerd op de werkelijke bijdrage die we leveren. Het ontwikkelen en managen van professionele (internationale) verzekeringsprogramma’s voor grote en complexe bedrijven is een vak apart. We hebben gezocht naar een hoogwaardige Registermakelaar in Assurantiën die ons op dat terrein kan ondersteunen. De keuze is gevallen op de Branche Benefits Groep. Daar denken en werken ze net zoals wij en zij geloven ook in transparantie en authenticiteit. We werken tot volle tevredenheid met hun risicoanalysetool ‘Risk Explorer’, waarmee ze laten zien voorop te lopen en innovatief te zijn.

 

‘Kennis & Kunde delen is macht’

Branche Benefits adviseert (groot) zakelijke klanten op risico- en verzekeringsgebied. Zij is aangesloten bij UNiBA-partners, een professioneel internationaal assurantiemakelaars-netwerk. Tevens ontwikkelt Branche Benefits innovatieve diensten die het advies- en verzekeringsproces beter en makkelijker maken.

Ewout Strijker, CEO Branche Benefits/Risk Explorer: “Wij bieden onze dienstverlening en software ook aan aan onze vakcollega’s. Waarom niet. Ons doel is immers om bedrijven op de beste en meest efficiënte manier verzekerd te laten zijn ingeval van schade. Dat kunnen wij niet alleen. Dat moeten we als gehele branche samen fiksen. Wij zijn dan ook blij om Ned Inter te kunnen helpen op dát gebied waar wij net wat meer expertise hebben. Dat sluit perfect aan bij de propositie van Marcels bedrijf. We verheugen ons op de samenwerking.”