Branche Benefits
Registermakelaars in Assuranti├źn


Risico's nemen & risico's lopen

Ondernemers 'nemen' risico's met als doel om een onderscheidende marktpositie op te bouwen. Zij 'lopen' daarbij risico's die dat belemmeren of dwarsbomen. Daar ligt onze rol en toegevoegde waarde.

Verzekeren

Uw bedrijfsproces keren wij binnenstebuiten
Het zou bovenaan de prioriteitenlijst moeten staan van iedere adviseur: ùw bedrijfsproces van haver tot gort kennen. Want dat vormt de basis. De praktijk is echter anders. Wij brengen uw bedrijfsprofiel gedetailleerd in kaart en definiëren uw risicoprofiel dat daaruit voortvloeit. Vervolgens kijken we - mede gebaseerd op uw 'risicoperceptie' - hoe u het beste met uw bedrijfsrisico's kunt omgaan. Daarbij vormen verzekeringen het sluitstuk en niet het vertrekpunt. Risico's kunnen immers ook worden vermeden, verminderd of door u zelf worden gedragen. De basis bij ieder advies wordt gevormd door een integrale risicoanalyse. Wilt u ook inzicht in welke risico's uw bedrijf loopt? En hoe het zit met uw verzekeringspakket? We maken graag een risicoanalyse. Het fijne van onze oplossingen is dat deze zich moeiteloos aan uw onderneming aanpassen. Hoe complexer uw onderneming, hoe groter onze toegevoegde waarde. En hoe hoger uw besparing.

Bewust verzekerd, bewust onverzekerd
Niet leuk misschien, maar we stellen 'm nu alvast: durft u met de hand op uw hart te beweren dat, wanneer zich een calamiteit voordoet, u goed verzekerd bent? Doen uw verzekeringen precies wat u ervan verwacht? Zeker weten? Omdat ú doet wat ú doet hebt u úw risicoprofiel. En niet dat van een ander bedrijf. U kunt onbewust teveel verzekerd zijn maar ook onbewust niet verzekerd. Meer dan 50% van de ondernemers komt er pas achter dat het helemaal verkeerd zit als het te laat is. Uw uniciteit verdient onze aandacht. Misschien schrikt u van ons rapport. Gelukkig. Want dan bent u er achter voordat het te laat is.

Standaardoplossingen bestaan niet
Adequaat verzekeren is maatwerk. Een kunst die vraagt om kennis en kunde. 'Veel weten van weinig'. En interesse in u en uw onderneming. Dit levert een risico- en verzekeringsprogramma op dat volledig op maat is en van uitmuntende  kwaliteit.

Corporate risks: de gepersonaliseerde variant
Wat in onze polissen staat hoort dus bij uw bedrijf. De dynamiek van uw onderneming bepaalt daarom ook de frequentie van ons contact. Wij begrijpen u en uw bedrijf. We organiseren voordelen en oplossingen voor u en realiseren vaak een flinke besparing.
Eindelijk voor altijd op de beste manier verzekerd voor de scherpste prijs. Direct doen.